Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-eindhoven.nl


  Online waarzeglijn met online waarzegsters uit Eindhoven
Paswoord vergeten?
     
  Bel met online waarzegsters uit Eindhoven. Online waarzeglijn met online waarzegsters uit Eindhoven  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzegsters uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Meine
  Ervaring met waarzegster Meine
  Meine is goed, snel, duidelijk, zeer vriendelijk Medium.




Ervaring van anoniem met waarzegster Meine   Ervaring van anoniem met waarzegster Meine   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Meine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Lieve Gunther, wat heb ik fijn met je gesproken. je weet over die ene vreter.
Ik wil je ontzettend bedanken voor je lieve woorden en inzichten. Je hoort mij zeker weer. Dikke knuffel van de dame die foto heeft gestuurd naar je. Abrazo.




Ervaring van anoniempie met waarzegster Gunter   Ervaring van anoniempie met waarzegster Gunter   Ervaring van anoniempie geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Moni
  Ervaring met waarzegster Moni
  Hey Moni
Heb je net gesproken maar credit was op. Je geeft een zeer gedetailleerde uitleg en je bent echt 1 van de beste die ik ooit heb gesproken. Ik bel je snel weer. Dikke kus.




Ervaring van anoniem met waarzegster Moni   Ervaring van anoniem met waarzegster Moni   Ervaring van anoniem geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Moni  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Weeral bedankt je zat er direct op en mijn vermoeden heb je bevestigd. Amber tof medium, die luistert en zich niet opdringt en raad geeft en handvaten waar je iets mee kan.

Bedankt lieve Amber.




Ervaring van inge met waarzegster Amber   Ervaring van inge met waarzegster Amber   Ervaring van inge geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Vaneza
  Ervaring met waarzegster Vaneza
  Vaneza is echt ontzettend goed in de situatie omschrijven en ook in wat ze ziet in de toekomst. Het klopt gewoon wat ze zegt en ze ziet het nogmaals super goed.




Ervaring van N met waarzegster Vaneza   Ervaring van N met waarzegster Vaneza   Ervaring van N geplaatst op 24 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Vaneza  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Esmay
  Ervaring met waarzegster Esmay
  Lieve Esmay,

Wij bellen inmiddels al een hele tijd en elke keer weer weet je mij gerust te stellen. Geen vraag is te gek en hoe vaak ik hem ook stel je blijft geduldig. Je helpt mij dingen goed te zien en helpt mij elke keer weer in mijn ontwikkeling. Tot nu heb je elke keer gelijk gehad.. je bent een topper.




Ervaring van S met waarzegster Esmay   Ervaring van S met waarzegster Esmay   Ervaring van S geplaatst op 23 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Esmay  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Je zei voorzichtig dat je niet echt voelde dat het deze job zou worden. idd ik ben niet aangenomen, je was juist. Ik hoop oprecht dat je de andere zaken ook juist aanvoelt want die zijn wel positief.
Dankje voor je geduld met me.
Patricia.




Ervaring van Patricia met waarzegster Gazali   Ervaring van Patricia met waarzegster Gazali   Ervaring van Patricia geplaatst op 23 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Hartelijk dank Beau voor de tip om een boos brief te schrijven. Wat een opluchting om het van je af te schrijven en wat fijn om te merken dat de mening van anderen me ineens minder raakt.
Dank. Else.




Ervaring van Else met waarzegster Beau   Ervaring van Else met waarzegster Beau   Ervaring van Else geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster SherlockOryn
  Ervaring met waarzegster SherlockOryn
  Ik heb je net gesproken zonder voor informatie je kon me zo veel vertellen echt wow.
Je bent echt waardevol.
Daysi.




Ervaring van Deisy met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Deisy met waarzegster SherlockOryn   Ervaring van Deisy geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nina
  Ervaring met waarzegster Nina
  Ik belde Nina op om te vragen of iemand weer contact zou opnemen in de toekomst. Ze zei binnen 10 dagen en ja hoor. Ik kreeg een appje binnen die dagen. Bel haar al jaren en het is altijd raak.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Nina   Ervaring van Anoniem met waarzegster Nina   Ervaring van Anoniem geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Yuorah
  Ervaring met waarzegster Yuorah
  Hierbij een getuigenis voor Yuorah omdat ze dat meer dan waard is. Heb haar in een korte periode meerdere keren gebeld en ze weet altijd de situatie goed aan te voelen zonder daar 100 vragen aan vooraf te stellen. Ze is doortastend, recht door zee en houd je niet langer aan de lijn dan nodig is. Soms is 5 min al voldoende. Ze is een topper. De beste op deze lijn.




Ervaring van Yvonne met waarzegster Yuorah   Ervaring van Yvonne met waarzegster Yuorah   Ervaring van Yvonne geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Yuorah  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Elena
  Ervaring met waarzegster Elena
  Elena, in januari hebben wij elkaar gesproken. Wat je zei klopte gewoon. Je zag duidelijk wat er speelt in mijn leven. Je hebt het goed gezien. Het eerste is uitgekomen. De nieuwe persoon is gekomen. Ik ga er van genieten en laat het op mij afkomen. Dank je wel lieve Elena. Veel knuffels en tot gauw. D.




Ervaring van D met waarzegster Elena   Ervaring van D met waarzegster Elena   Ervaring van D geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Elena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Wauw Anouk, je blaast mij van mijn sokken. Zonder dat mijn vraag hierover ging of ik ook maar iets had vertelt wist jij exact in welke periode van mijn leven ik hem heb leren kennen, dat ik kinderen had inclusief het juiste aantal kids en dat hij er geen heeft. Dit kon jij onmogelijk weten. Wat ben ik onder de indruk. Ik heb alle vertrouwen in je voorspelling en zal het je laten weten wanneer het uit is gekomen.
Je bent een lieve maar duidelijke vrouw die je niet naar de mond praat maar eerlijk is en je daarnaast indien nodig liefdevol coacht.
Dankjewel Anouk.




Ervaring van S met waarzegster Anouk   Ervaring van S met waarzegster Anouk   Ervaring van S geplaatst op 22 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lobke
  Ervaring met waarzegster Lobke
  Lieve Lobke, Bedankt voor je steun. Tot snel.




Ervaring van Ingrid met waarzegster Lobke   Ervaring van Ingrid met waarzegster Lobke   Ervaring van Ingrid geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lobke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Roy
  Ervaring met waarzegster Roy
  Dank je wel Roy, voor je uitleg. Heel scherp. Ik herkende alles. Je bent heel zuiver.




Ervaring van A. met waarzegster Roy   Ervaring van A. met waarzegster Roy   Ervaring van A. geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Roy
  Ervaring met waarzegster Roy
  Vandaag een fijn gesprek gehad met medium Roy. Confronterend wel maar dat is ok. Ik hou van je eerlijk- en oprechtheid. Je zet me met beide benen op de grond.
Ik neem je gesprek met informatie zeker mee.

Dank je wel Roy.

Liefs R, moeilijke naam, je weet wel wie




Ervaring van R met waarzegster Roy   Ervaring van R met waarzegster Roy   Ervaring van R geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sophia
  Ervaring met waarzegster Sophia
  Hoi Sophia,
Altijd fijn je te spreken. We kunnen altijd met elkaar lachen en als ik je gesproken heb voel ik me ook weer vrolijk. Hoop dat je voorspellingen uitkomen. Ook wat de koning betreft. De koningin die wacht geduldig. Haha.

Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met waarzegster Sophia   Ervaring van Cindy met waarzegster Sophia   Ervaring van Cindy geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Sophia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Hang net op, en wat sta ik heel goed in mijn kracht. Een warme begripvolle vrouw met de juiste en eerlijke inzichten heb je me al gegeven. Daarom nu hoog tijd om een review te plaatsen. Wat ik ook heel goed vindt, dat jullie door strenge screenings moeten gaan, voor jullie geschikt zijn om de mensen verder te kunnen helpen, en dat schept ook vertrouwen naar de klanten. Gezien er ook lijnen zijn met oplichters, waar ik jammer genoeg al veel ervaringen mee heb. Diegene die jouw gescreend hebben, mogen trots zijn op jou.




Ervaring van Sandra met waarzegster Olga   Ervaring van Sandra met waarzegster Olga   Ervaring van Sandra geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lena
  Ervaring met waarzegster Lena
  Lieve Lena, ontzettend bedankt voor je snelle reactie via de mail. Ik ga je advies opvolgen en het voor nu afschuiven op verkeerde timing en geduld en vooral vertrouwen houden dat, als alles rustig is bij hem, wij samen zullen zijn. Ik begrijp heel goed dat het tijd nodig heeft. Vorige keer had je gelijk wat betreft het contact. Liefs.




Ervaring van ST met waarzegster Lena   Ervaring van ST met waarzegster Lena   Ervaring van ST geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lena  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Roy
  Ervaring met waarzegster Roy
  Roy heeft mij enorm veel duidelijkheid en inzichten gegeven over 2 personen in mjjn leven. Hij wist op diepgaand en gedetailleerd niveau te vertellen hoe een week samen met een man zou gaan uitpakken, en wat de gedachtengang van deze persoon is. Roy is in staat om goed te levelen. Als je een diepgaand consult wilt, die raakt aan de kern van je vraag, kan ik Roy zeer aanbevelen. Hij is heel eerlijk, en zal ook vertellen wanneer bijvoorbeeld je ego spreekt. Een aanrader.




Ervaring van Yolanda met waarzegster Roy   Ervaring van Yolanda met waarzegster Roy   Ervaring van Yolanda geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Roy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MathildaNili
  Ervaring met waarzegster MathildaNili
  Ik heb weer een gesprek gehad met Mathilda en kwam er weer achter dat zij altijd de waarheid spreekt ook als het niet zo prettig is. Verder zegt ze vrijwel nooit een exacte tijd maar als ze een datum geeft is het altijd bingo.




Ervaring van Cees met waarzegster MathildaNili   Ervaring van Cees met waarzegster MathildaNili   Ervaring van Cees geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  lieve olga
we zijn je dankbaar met het gesprek dat we gehad hebben via telefoon
met mijn man gaat nu de goede kant op met zijn rug hij heeft dank zij jou terug het vertrouwen gekregen.
groetjes van uit belgie.




Ervaring van henriette met waarzegster Olga   Ervaring van henriette met waarzegster Olga   Ervaring van henriette geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Sorry, heb niet deftig kunne bedanken, mijn batterij plat dus niet afgedrukt. Liefs en bedankt voor het dagelijkse kijkje en de rake inzichten je weet wel wie.




Ervaring van anoniem met waarzegster Thaiis   Ervaring van anoniem met waarzegster Thaiis   Ervaring van anoniem geplaatst op 21 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lola
  Ervaring met waarzegster Lola
  Ik heb een gesprek gehad met Lola en ze had het helemaal bij het rechte eind. Ze is een ontzettend goed medium. Heb je vragen, twijfel niet om Lola te bellen je zal zien wat ze voorspelt komt echt uit.




Ervaring van G met waarzegster Lola   Ervaring van G met waarzegster Lola   Ervaring van G geplaatst op 20 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Nima
  Ervaring met waarzegster Nima
  Positief rechttoe rechtaan consult, verhelderende adviezen gekregen.
Dankjewel.




Ervaring van Gaby met waarzegster Nima   Ervaring van Gaby met waarzegster Nima   Ervaring van Gaby geplaatst op 20 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nima  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Egon
  Ervaring met waarzegster Egon
  Ik heb eerder contact gehad met Egon en heel bijzonder hoe zijn waarnemingen uitkomen, het is bijzonder moeilijk om een tijdsbestek eraan te kunnen geven en om het nog specialer te maken ook dat klopt en/of komt uit. Ondanks dat ik zelf probeer te beredeneren is het wel een heel prettig persoon om in vertrouwen te nemen en krijg je eerlijke antwoorden of bevestigingen. Hartelijk dank en we gaan elkaar vast weer een keer spreken.




Ervaring van Jacoba met waarzegster Egon   Ervaring van Jacoba met waarzegster Egon   Ervaring van Jacoba geplaatst op 20 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Egon  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Beste Thais, bedankt voor je 2 voorspellingen ik wacht tot ze gaan uitkomen. Ik wil je toch bedanken voor het fijne gesprek dat heb ik aan de telefoon niet meer kunnen zeggen, maar doe ik dan via deze weg.
Ik bel je zeker nog eens terug.

Grs Inge.




Ervaring van Inge met waarzegster Thaiis   Ervaring van Inge met waarzegster Thaiis   Ervaring van Inge geplaatst op 20 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Lieve Anouk,
Begin van de week zei je dat er eind van de week nog zakelijks wat moois stond te gebeuren, waar ik blij van zou worden. Nou het klopt helemaal. Dankjewel. Je bent de meest zuivere medium die ik ken.




Ervaring van Kim met waarzegster Anouk   Ervaring van Kim met waarzegster Anouk   Ervaring van Kim geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anny
  Ervaring met waarzegster Anny
  Zoals je voorspeld hebt moest ik gaan opletten mbt tot uitgaven. Dit is nu al iets langer als anderhalf jaar aan de gang. Zodra ik weer wat meer te besteden heb zal je wel de eerste zijn die ik weer bel hoor. Ik ben je echt niet vergeten ;) Heel veel liefde en een dikke kus.




Ervaring van Gabriella met waarzegster Anny   Ervaring van Gabriella met waarzegster Anny   Ervaring van Gabriella geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Hier even mijn review. Ik heb je gesproken over laatst en heb je beloofd wanneer het uitkomt laat ik je iets weten. Het is uitgekomen, mijn dank is heel groot ook al maakte ik het je moeilijk met mijn ongeduldig wachten.




Ervaring van p met waarzegster Amber   Ervaring van p met waarzegster Amber   Ervaring van p geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lili
  Ervaring met waarzegster Lili
  Beste Lili,

Ik praat graag met jou, je blijft altijd bij je zelfde voorspelling.

Ik zal je nog regelmatig bellen want ik voel mij goed bij jou.
Grs.




Ervaring van Inge met waarzegster Lili   Ervaring van Inge met waarzegster Lili   Ervaring van Inge geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Lili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bo
  Ervaring met waarzegster Bo
  Dankjewel Bo. Het was fijn je te spreken. Voel me gesteund door je uitspraken en de bevestigingen. Ik zal dan ook actie ondernemen, want dat ben ik aan me zelf verplicht.




Ervaring van WW met waarzegster Bo   Ervaring van WW met waarzegster Bo   Ervaring van WW geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Bo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Thaiis
  Ervaring met waarzegster Thaiis
  Thaiis is heel open, warm en helpt je verder op weg. Haar readings zijn accuraat en zij wist mijn situatie heel goed te beschrijven en uit te leggen. Dank je Thaiis, je hebt mij rust en moed gegeven om door te doen.




Ervaring van M. met waarzegster Thaiis   Ervaring van M. met waarzegster Thaiis   Ervaring van M. geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Thaiis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster MathildaNili
  Ervaring met waarzegster MathildaNili
  Lieve Mathilda, ik heb u een aantal dagen geleden voor de tweede keer gesproken. De eerste keer was vorig jaar mei. U heeft toen een aantal dingen gezegd die helemaal klopten. U heeft ook dingen gezegd die nog stonden te gebeuren. Het is allemaal uitgekomen, zelfs de tijdsperiode had u helemaal goed. Het wachten is nu op 1 voorspelling. u had gezegd voor maart 2021, ben benieuwd. Ik laat u weten welke uitkomst het heeft gekregen.

Lieve groet, Monica.




Ervaring van Monica met waarzegster MathildaNili   Ervaring van Monica met waarzegster MathildaNili   Ervaring van Monica geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met MathildaNili  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anny
  Ervaring met waarzegster Anny
  Zoals je voorspeld hebt moest ik gaan opletten met uitgaven. Dit is nu al iets langer als anderhalf jaar aan de gang.
M.b.t E en R is het uit en ben ik achter een aantal zaken gekomen die mij verre van aanstaan. Je zegt dat wij nog bijeen zullen komen, maar ik twijfel of ik dat wel wil. Maar ook dat heb je voorspeld. Evenals dat hij dieper in bepaalde zaken zat door die familie waardoor hij er heel moeilijk kon uitstappen. Met de rest duurt het nog even, want ook al heb ik de onafhankelijk deskundige al anderhalf jaar geleden gesproken. De rechtbank moet daar nog steeds uitspraak op doen en ook de partij moet daarop nog reageren. Zodra ik weer wat meer te besteden heb zal je wel de eerste zijn die ik weer bel hoor. Ik ben je echt niet vergeten.
Heel veel liefde en een dikke kus.




Ervaring van G met waarzegster Anny   Ervaring van G met waarzegster Anny   Ervaring van G geplaatst op 19 februari 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anny  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-eindhoven.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden