Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-eindhoven.nl


  Online waarzeglijn met online waarzegsters uit Eindhoven
Paswoord vergeten?
     
  Bel met online waarzegsters uit Eindhoven. Online waarzeglijn met online waarzegsters uit Eindhoven  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzegsters uit Eindhoven
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marian
  Ervaring met waarzegster Marian
  Zeer lieve vrouw. Geeft duidelijke antwoorden. Zal haar zeker opnieuw bellen.




Ervaring van K met waarzegster Marian   Ervaring van K met waarzegster Marian   Ervaring van K geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Marian
  Ervaring met waarzegster Marian
  Zeer lieve vrouw. Geeft duidelijke antwoorden. Zal haar zeker opnieuw bellen.




Ervaring van K met waarzegster Marian   Ervaring van K met waarzegster Marian   Ervaring van K geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marian  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Lineke
  Ervaring met waarzegster Lineke
  Lineke, is een lieve vrouw ziet een hoop. Wie geduld heeft wordt extra beloond. Voorspellingen komen zeker uit bij tijd. Het is de moeite waard om met Lineke in contact te komen.

Gr. Angela.




Ervaring van Angela met waarzegster Lineke   Ervaring van Angela met waarzegster Lineke   Ervaring van Angela geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Lineke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissi
  Ervaring met waarzegster Sissi
  Goeie dag Sissi. Hartelijk dank vr het hele fijne, geruststellende gesprek van daarnet (17/01) zeer waardevol. Warme groet.




Ervaring van Myriam met waarzegster Sissi   Ervaring van Myriam met waarzegster Sissi   Ervaring van Myriam geplaatst op 17 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissi  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Violette
  Ervaring met waarzegster Violette
  Dank voor het fijne gesprek. Laat het verleden los en kijk naar de toekomst. Nogmaals dank, Liefs.




Ervaring van Juanita met waarzegster Violette   Ervaring van Juanita met waarzegster Violette   Ervaring van Juanita geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Violette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Micha
  Ervaring met waarzegster Micha
  Sow ik sta nog steeds perplex na de Reading van straks. Je kon tot in detail beschrijven hoe ik me voelde en wat er speelt, zonder iets te zeggen. Je bent een topper.




Ervaring van J met waarzegster Micha   Ervaring van J met waarzegster Micha   Ervaring van J geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Wat kan ik anders zeggen dan dat deze man mij omverblaast met zijn krachten hij weet wat hij zegt en heeft ook bijna altijd gelijk. Voorspellingen komen beetje bij beetje al uit en eerlijk gezegd eng hoe hij het verwoord en hoe het degelijk zo uitkomt, vind jou een echte topper Gunter, jij verdient echt alleen maar het aller beste respect voor jou knapperd je weet wel wie.




Ervaring van R met waarzegster Gunter   Ervaring van R met waarzegster Gunter   Ervaring van R geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Lieve cassandra,
Sind enige maanden bel ik je op. Van in het begin af zei je me dat er een bericht naar me toe ging komen van mijn ex. Voet bij stuk hield je en hoe vaak ik je ook opbelde altijd rustig en kalm bleef je en ongelooflijk maar waar je had gelijk alweer, vandaag kwam het bericht. Je bent een topmedium.




Ervaring van Fanny met waarzegster Cassandra   Ervaring van Fanny met waarzegster Cassandra   Ervaring van Fanny geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bonny
  Ervaring met waarzegster Bonny
  Lieve bonny .
We hebben vandaag een heel mooi gesprek gehad. En wow ik sta nog versteld hoe u alles mag zien. Heel erg mooi alles klopte bedankt.
Een hele dikke knuffel .




Ervaring van Anoniem met waarzegster Bonny   Ervaring van Anoniem met waarzegster Bonny   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bonny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Micha
  Ervaring met waarzegster Micha
  wouw , Micha , je zat er knal op bij het bekijken van de foto's , je hebt me zeer sterk verbaast en alles wat je zei klopte .
je bent ook zeer lief en leuk om mee te praten .




Ervaring van Ikke met waarzegster Micha   Ervaring van Ikke met waarzegster Micha   Ervaring van Ikke geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Micha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Paloma
  Ervaring met waarzegster Paloma
  Super liever dame, zeer aangename stem ik had haar een foto gestuurd en ze is zeer sterk en zeer snel in het aanvoelen van de situatie. Alles wat ze zei, klopte volledig was zeker mijn geld waard.




Ervaring van A. met waarzegster Paloma   Ervaring van A. met waarzegster Paloma   Ervaring van A. geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Paloma  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Poppy-Jo
  Ervaring met waarzegster Poppy-Jo
  Zeer aangename dame en voelt de dingen aan zoals ze zijn .
Dank je wel Poppy - Jo .




Ervaring van A. met waarzegster Poppy-Jo   Ervaring van A. met waarzegster Poppy-Jo   Ervaring van A. geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Poppy-Jo  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mina
  Ervaring met waarzegster Mina
  Mina, heel erg bedankt voor al je voorspellingen de afgelopen jaren. Alle voorspellingen zijn uitgekomen. Ook die van eind december jl. Ik ben heel blij met jou als medium. Naast je voorspellingen heb je ook een mooi hart. Je bent eerlijk en je geeft eerlijk advies wat ik heel erg waardeer. Mijn dank is groot.




Ervaring van Hortence met waarzegster Mina   Ervaring van Hortence met waarzegster Mina   Ervaring van Hortence geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mina  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Dirk
  Ervaring met waarzegster Dirk
  En toch kom ik altijd bij jou terecht. Krisje uit M. Je weet wel je uitleg klopt. Heel logisch je hoort me nog.




Ervaring van Krisje met waarzegster Dirk   Ervaring van Krisje met waarzegster Dirk   Ervaring van Krisje geplaatst op 16 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Antonia
  Ervaring met waarzegster Antonia
  Lieve Antonia
Jij hebt voor mij een tijd geleden de kaarten gelegd en bijzonder was dat je in details gebeurtenissen kon zien uit mijn verleden en jij mij overleden oma precies kon omschrijven heel bijzonder was dat .
Dank je voor de spirituele inzichten en het er toe geleid dat ik me hier verder in ga verdiepen. We houden contact xx.




Ervaring van JD met waarzegster Antonia   Ervaring van JD met waarzegster Antonia   Ervaring van JD geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Antonia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Odette
  Ervaring met waarzegster Odette
  Beste Odette,


Ik kom de juiste woorden te kort om u te bedanken voor de mooie reading, welgemeend en zo lief.

Snel en veel info, voel me net op een of in een roze wolk.

Dank aan u.




Ervaring van Marijke met waarzegster Odette   Ervaring van Marijke met waarzegster Odette   Ervaring van Marijke geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Odette  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Mathilda
  Ervaring met waarzegster Mathilda
  Mathilda, dank voor het korte en bondige advies. Ik ga uw adviezen opvolgen.

Toin.




Ervaring van Toin met waarzegster Mathilda   Ervaring van Toin met waarzegster Mathilda   Ervaring van Toin geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Mathilda  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Anouk
  Ervaring met waarzegster Anouk
  Beste Anouk,

Ik bel regelmatig en telkens sla je de nagel op de kop.
Ook de minder leuke dingen worden gewoon op tafel gegooid en dat is top. Ik weet telkens weer waar ik sta, positief of negatief.
Bedankt voor de adviezen wat betreft mijn liefdesleven, ik haal er altijd enorm veel kracht en wijsheid uit.
.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegster Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Alex
  Ervaring met waarzegster Alex
  Hallo medium Alex,

uw voorspelling kwam uit mijn vriend is weer bij me terug en het gaat goed.

met vriendelijke groeten,
Christa.




Ervaring van christa met waarzegster Alex   Ervaring van christa met waarzegster Alex   Ervaring van christa geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Alex  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Zoe
  Ervaring met waarzegster Zoe
  Zoe is snel en heel correct in de dingen die ze aanvoelt. Ze is een echt toppertje , nu begrijp ik waarom haar lijn zo vaak op rood staat ( bezet is ) , ze is gewoon de max . Dank je wel Zoe.




Ervaring van An. met waarzegster Zoe   Ervaring van An. met waarzegster Zoe   Ervaring van An. geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Zoe  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Sissy
  Ervaring met waarzegster Sissy
  heb nu jaar contact met sissy.
ze is recht voor de raap . wat ik dacht wat ik nooit zou doen wat ze zei is toch echt uit gekomen . echte topper.




Ervaring van jolanda met waarzegster Sissy   Ervaring van jolanda met waarzegster Sissy   Ervaring van jolanda geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Sissy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Carola
  Ervaring met waarzegster Carola
  Super leuke dame, maar haar lijn stond steeds op rood bezet, nu weet ik waarom, want ze is echt een toppertje .




Ervaring van A. met waarzegster Carola   Ervaring van A. met waarzegster Carola   Ervaring van A. geplaatst op 15 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Carola  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gazali
  Ervaring met waarzegster Gazali
  Het is een kanjer van een medium heel deskundig in zijn vak
respect vol en een maatje om mee te praten.
Dank voor alles en tot de volgende x.




Ervaring van Juul met waarzegster Gazali   Ervaring van Juul met waarzegster Gazali   Ervaring van Juul geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gabriella
  Ervaring met waarzegster Gabriella
  Lieve Gabriella,

Ik wil je enorm bedanken voor het gesprek vanavond 14jan.
Ik kon me bij je uiten en uithuilen. Je hebt goed ingevoeld en gezien met duidelijke details hoe hij in mekaar zit en opdit moment in zijn vel zit.
Met jouw inzichten heb jij mij de duidelijkheid gegeven en geadviseerd hoe hiermee om te gaan.
Ik dankje enorm en we houden contact bij ontwikkelingen of eventuele vragen.


Tot gauw.




Ervaring van N met waarzegster Gabriella   Ervaring van N met waarzegster Gabriella   Ervaring van N geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gabriella  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Beau
  Ervaring met waarzegster Beau
  Wat een fijn gesprek, van een donkere wolk naar een stralende zon. Dank je wel, zeer treffend.




Ervaring van Maaike met waarzegster Beau   Ervaring van Maaike met waarzegster Beau   Ervaring van Maaike geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ysis
  Ervaring met waarzegster Ysis
  Ysis is een Schat. Naast een zeer lieve en betrokken consulente ,ook een zeer sterke intuitie en fijne en rake waarnemingen. Dank je wel lieve Ysis van het Lieveheersbeestje.




Ervaring van Lieveheersbeestje met waarzegster Ysis   Ervaring van Lieveheersbeestje met waarzegster Ysis   Ervaring van Lieveheersbeestje geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Amber
  Ervaring met waarzegster Amber
  Echt een schat van een mens hart van goud zo lief zo zuiver. Heeft een luisterend oor geef advies rustgevend. Ben echt blij wanneer ik Amber aan de tel krijgt is de moeite waard lieve mensen. Dankjewel wel lieverd en tot snel.

Gr.Angela.




Ervaring van Angela met waarzegster Amber   Ervaring van Angela met waarzegster Amber   Ervaring van Angela geplaatst op 14 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Amber  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Ysis
  Ervaring met waarzegster Ysis
  Ze is geweldig ik had haar gesproken ze had me veel dingen verteld over me werk en liefde. En alles is uitgekomen prachtig ze is heel zuiver en echt eerlijk.




Ervaring van Sunita met waarzegster Ysis   Ervaring van Sunita met waarzegster Ysis   Ervaring van Sunita geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Ysis  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Tancy
  Ervaring met waarzegster Tancy
  Hoi Tancy,
Net gesproken maar mn budget was op.
Bedankt voor je mooie reading zal je snel weer bellen.
groeten jennifer.




Ervaring van jenny met waarzegster Tancy   Ervaring van jenny met waarzegster Tancy   Ervaring van jenny geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Tancy  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Desteny
  Ervaring met waarzegster Desteny
  Ongelofelijk hoe scherp en precies Desteny de dingen aanvoelt en ziet. De zachte, maar vastberaden stem zorgt voor betrouwbaarheid en rust wat voorkomt dat men ondoordachte beslissingen gaat nemen. Ik ben u en uw engelen heel erg dankbaar hiervoor.
God zij met U.




Ervaring van Grace met waarzegster Desteny   Ervaring van Grace met waarzegster Desteny   Ervaring van Grace geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Desteny  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Olga
  Ervaring met waarzegster Olga
  Lieve Olga,

Bedankt voor je lieve wijze woorden, steeds weer goede raad en advies, een luisterend oor, bij jou kunnen mensen hun hart luchten, elke dag ben je er voor iedereen wat een groot hart heb jij om zoveel mensen te helpen en te steunen. Lieve Olga dank voor alles ik kan het niet vaak genoeg zeggen. Ik heb het moeilijk maar met jou steun komen we waar we wezen willen.
Liefs NY.




Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY met waarzegster Olga   Ervaring van NY geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Victory
  Ervaring met waarzegster Victory
  Ni normaal nog nooit mee gemaakt deze dame is zo sterk in invoelen, ben letterlijk omver geblazen. Ik heb haar niks verteld geen naam geen leeftijd niks, ik had haar enkel een foto doorgestuurd ze krijgt zeer snel, maar dan ook zeer snel alles door en ik heb 10 min lang naar haar geluisterd, zonder iets te zeggen het was muisstil van verbazing langs mijn kant en al wat dat ze zei zat er knal op zonder dat ze ook maar een bevestiging vroeg aan mij echt ni normaal wat een topper, ik heb er geen woorden voor. .




Ervaring van An met waarzegster Victory   Ervaring van An met waarzegster Victory   Ervaring van An geplaatst op 13 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Victory  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Cassandra
  Ervaring met waarzegster Cassandra
  Goed medium. Een van de toppers hier die blijft bij haar voorspellingen die veelal uitkomen. Voelt goed aan, pakt de energie erg goed op en vertelt duidelijk en rustig waar het op staat.
Dat is de reden waarom ik haar blijf bellen.




Ervaring van vaste beller met waarzegster Cassandra   Ervaring van vaste beller met waarzegster Cassandra   Ervaring van vaste beller geplaatst op 12 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Cassandra  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Hope
  Ervaring met waarzegster Hope
  Een TOP consult.
Met je kaartlegging je haalde alles en echt alles uit de kaarten.
Elk detail wat in mijn leven speelde.
Ook de man de blonde man die je bij me zag. Zijn karakter en uiterlijk alles zag je.
Dank je voor je tips en mooi voorspellingen.

Een TOPPER.

Liefs Moon.




Ervaring van Moniue met waarzegster Hope   Ervaring van Moniue met waarzegster Hope   Ervaring van Moniue geplaatst op 12 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Hope  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Een bijzondere medium. Ik belde hem over de liefde en wist hij direct te vertellen hoe de vork in de steel zit. Ook kon hij mijn toekomstige bruidsjurk beschrijven. Zeker de moeite en geld waard om te bellen. Ik hou je op de hoogte over de ontwikkelingen in de liefde.

Liefs, meisje dat Spaans kan spreken.




Ervaring van Anoniem met waarzegster Gunter   Ervaring van Anoniem met waarzegster Gunter   Ervaring van Anoniem geplaatst op 12 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-eindhoven.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden