Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-eindhoven.nl


  Online waarzeglijn met online waarzegsters uit Eindhoven
Paswoord vergeten?
     
  Bel met online waarzegsters uit Eindhoven. Online waarzeglijn met online waarzegsters uit Eindhoven  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Gunter
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Hoi Gunter

Bedankt voor je mooie en duidelijke kaartlegging, heb er veel aangehad en zal jou zeker weer eens bellen, groet Renate.




Ervaring van Renate met waarzegster Gunter   Ervaring van Renate met waarzegster Gunter   Ervaring van Renate geplaatst op 29 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Helderziende Gunter, bij deze een enorme dank voor jouw consult. Een aanrader.




Ervaring van Milan met waarzegster Gunter   Ervaring van Milan met waarzegster Gunter   Ervaring van Milan geplaatst op 22 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  U bent wel echt geweldig hoor. Altijd stipt accuraat en geen twijfel mogelijk dat u spot on bent. Ik zie ook echt alles uitkomen stap voor stap. Maar met tijd en geduld zal ik u contacteren over waar onze heerlijke gesprekken mee begonnen. En waar het meer als deels om gaat. Ik bewonder u enorm. Ga zo voort mijn lieve Meneer Gunter. Ik ben enorm blij met u en u geweldige readingen en advies. Dus als u een zuivere en oprechte medium zoekt. Bel Meneer Gunter. Zeer zeker de moeite waard.




Ervaring van Girly met waarzegster Gunter   Ervaring van Girly met waarzegster Gunter   Ervaring van Girly geplaatst op 22 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Omg. Gunter voorspelde vorig jaar november dat ik in maart 2023 zwanger zou worden. Ik was best wel sceptisch want ik was er niet echt mee bezig, en zelfs niet echt samen op dat moment. Maar het is uitgekomen. Bel deze man, hij verdient het.




Ervaring van Raiza met waarzegster Gunter   Ervaring van Raiza met waarzegster Gunter   Ervaring van Raiza geplaatst op 18 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Gunter,
Er zijn geen woorden voor. Alles is al uitgekonen wat je zei.
Steeds help je me er boven op. Je weet me elke keer weer tot rust te brengen. Je kan elke keer bij hem terecht. Bedankt voor alles en ik bel je zeker weer. Wendy




Ervaring van Wendy  met waarzegster Gunter   Ervaring van Wendy  met waarzegster Gunter   Ervaring van Wendy geplaatst op 13 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Gunter.
Ik ben erg benieuwd. Heel erg bedankt. Ook gelachen haha.




Ervaring van Amalia met waarzegster Gunter   Ervaring van Amalia met waarzegster Gunter   Ervaring van Amalia geplaatst op 10 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Ik heb gunter gisteravond gesproken. Hij blaasde mij omver...niet normaal. Enigste wat hij vroeg is mijn geboorte datum..ik had niks verteld en geen vraag gesteld. Hij wist alles tot in details te benoemen. En letterlijk alles klopte. Hij kon goed aanvoelen wie ik ben als persoon en ook de andere persoon in kwestie. Hij heeft mooie voorspellingen gedaan..ik vertrouw ook erop dat die gaan uitkomen. Zijn manier van aanpak vond ik heel fijn. Hij is ook een vrolijke open man, je voelt je gelijk op je gemak. Dankjewel voor positieve gesprek..ik spreek je gauw weer




Ervaring van Diyen met waarzegster Gunter   Ervaring van Diyen met waarzegster Gunter   Ervaring van Diyen geplaatst op 10 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Ik spreek graag met Gunter. Hij geeft hoop en vertrouwen. Zijn stem is ik heel fijn om te luisteren.




Ervaring van Beauty and the beast  met waarzegster Gunter   Ervaring van Beauty and the beast  met waarzegster Gunter   Ervaring van Beauty and the beast geplaatst op 8 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Hi Gunter dank voor jou goede gesprek zojuist, je weet alles goed te verwoorden en tot de kern van het probleem te komen.
Dank je wel Don.




Ervaring van Don met waarzegster Gunter   Ervaring van Don met waarzegster Gunter   Ervaring van Don geplaatst op 6 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Wouw, ik werd letterlijk van mijn stoel geblazen door Gunter. Hoe hij alles zo snel aanvoelde en omschreef niet normaal. Dank je wel Gunter voor de goede tips , je bent een toppertje.




Ervaring van Hina met waarzegster Gunter   Ervaring van Hina met waarzegster Gunter   Ervaring van Hina geplaatst op 6 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Dankjewel voor de korte consulten van de laatste periode. Vind dat je dingen heel goed aanvoelt en ik vertrouw op je adviezen. Ik vind je een lieve consulent en waardeer je geduld en humor.




Ervaring van Paulina met waarzegster Gunter   Ervaring van Paulina met waarzegster Gunter   Ervaring van Paulina geplaatst op 6 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Lieve Gunter dank u voor de uitleg. ik ben blij dat je me hebt geholpen. je bent een aanrader voor iedereen. Nogmaals dank.




Ervaring van Lisa met waarzegster Gunter   Ervaring van Lisa met waarzegster Gunter   Ervaring van Lisa geplaatst op 2 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Lieve Gunter ik ben zo dankbaar met jou. Je bent echt een super medium, want je ziet al ruim van tevoren wat mij te wachten staat. Je hebt 't altijd bij het rechte eind, laatst nog met die enorme stress die jij zag en aanvoelde. Dat bleek de volgende dag ontzettend slecht nieuws te zijn via een brief. Ook wist je vorig jaar te vertellen dat ik zou verhuizen naar een huis met die afvoer problemen, ook dat bleek waar. Je ziet nu gelukkig hele mooie dingen voor mij en daar put ik hoop uit. Ik ben dankbaar voor jou, lieve Gunter. Bel je snel weer. Heel veel liefs.




Ervaring van Jo met waarzegster Gunter   Ervaring van Jo met waarzegster Gunter   Ervaring van Jo geplaatst op 28 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Lieve Gunter,
Bedankt weer voor het fijne gesprek! Je was door je nieuwe apparatuur veel beter en duidelijker te verstaan.
Ik hoop dat het moment dat ik je eindelijk kan bellen met goed nieuws zeer nabij is.
Namaste





Ervaring van Mascha  met waarzegster Gunter   Ervaring van Mascha  met waarzegster Gunter   Ervaring van Mascha geplaatst op 25 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Gunter begrijpt me volledig.
Gunter kan heel goed inzicht geven, een echte aanrader.
Je bent een top medium . dikke knuffel en tot later.




Ervaring van Anouk met waarzegster Gunter   Ervaring van Anouk met waarzegster Gunter   Ervaring van Anouk geplaatst op 23 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Sorry gunter ik viel weg. Ik ben heel erg benieuwd met me ex partner S.

Liefs amalia.




Ervaring van Amalia met waarzegster Gunter   Ervaring van Amalia met waarzegster Gunter   Ervaring van Amalia geplaatst op 18 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Veel steun en vertrouwen van dit medium gekregen. Doorziet en kan goed healen. Heeft mij kracht gegeven toen ik het heel hard nodig had. Lieve Gunter dankjewel voor ons prachtige gesprek. De mooie healing. Je heldere voelen en heldere uitleg heeft mijn hart verder geopend. Zo veel thuisgevoel ervaren. Nogmaals dankjewel en heel veel mooie gesprekken toegewenst. Liefs G.




Ervaring van Nora met waarzegster Gunter   Ervaring van Nora met waarzegster Gunter   Ervaring van Nora geplaatst op 12 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Gunter wat ben jij goed zeg.
Alle voorspellingen komen gewoon uit je bent een Topper.
Hoop dat je voorspelling betreft een oude vriend van mijn man en mij uitkomt. Liefs M




Ervaring van M met waarzegster Gunter   Ervaring van M met waarzegster Gunter   Ervaring van M geplaatst op 7 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Ter info, ja ik ga je wijze raad opvolgen, ik ga dus...




Ervaring van Chantal met waarzegster Gunter   Ervaring van Chantal met waarzegster Gunter   Ervaring van Chantal geplaatst op 27 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Wauw Gunter wat bent u goed. Jammer dat mijn minuten op waren. Ik hoop dat ie voorspellingen uitkomen. Je bent een echt goede medium. Dankjewel voor het mooi gesprek. Wat ben ik blij met u.
Tot snel.




Ervaring van Elaine  met waarzegster Gunter   Ervaring van Elaine  met waarzegster Gunter   Ervaring van Elaine geplaatst op 26 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Na een heel moeilijke lijdensweg eindelijk mijn plaatsje gevonden. Ben nu heel gelukkig, dat is ook dankzij jou Gunter. Mag ik je oprecht danken.




Ervaring van Tony met waarzegster Gunter   Ervaring van Tony met waarzegster Gunter   Ervaring van Tony geplaatst op 22 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Had nog beloofd dat ik je op de hoogte zou houden. Het gesprek donderdag is verlopen zoals je gezegd had en was redelijk snel terug thuis. Alles ziet er goed uit zoals je gezegd hebt naar mijn voordeel. Dankzij ons gesprek voel ik me zo kalm ook tijdens het gesprek voelde ik me kalm. Jou reading heeft me zoveel inzichten gegeven is nu nog 1 ding waar ik op wacht en probeer geduldig te zijn.
dank u voor me mijn rust terug te geven en kijk er echt naar uit om opnieuw met je in gesprek te gaan.




Ervaring van Anneke met waarzegster Gunter   Ervaring van Anneke met waarzegster Gunter   Ervaring van Anneke geplaatst op 13 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Namiddag Gunther gesproken en wat een mooi gesprek dat het was. We hebben samen gelachen en kon nog uren praten. Gunther geeft je zo een goed gevoel en voel eindelijk de rust wederkeren.
Belde je met zoveel onrust en vragen en kan eindelijk ontspannen want je hebt me gerust gesteld.
Hou je zeker op de hoogte over de uitkomst morgen maar heb er alle vertrouwen in wat je voorspelt hebt.
Je gaat me zeker nog horen dank u wel nogmaals. Je hebt echt waar een topper op deze lijn. Tot snel A




Ervaring van Anneke met waarzegster Gunter   Ervaring van Anneke met waarzegster Gunter   Ervaring van Anneke geplaatst op 11 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  lieve Gunter, dank je wel voor je luisterend oor. Blij dat ik je steeds kan bellen. Je readings hebben me enorm gesterkt, bedankt.




Ervaring van Kate  met waarzegster Gunter   Ervaring van Kate  met waarzegster Gunter   Ervaring van Kate geplaatst op 5 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Lieve Gunter,
U heeft mij nooit langer dan nodig is aan de lijn gehouden. Ik spreek u al een jaar en sinds dag 1 bent u bij uw voorspellingen gebleven. Met de tijd heb ik gemerkt dat uw voorspellingen wat betreft persoon H. langzamerhand uitgekomen zijn. Gunter is een topmedium! Ik wens u nog fijne feestdagen. Liefs, A.




Ervaring van A met waarzegster Gunter   Ervaring van A met waarzegster Gunter   Ervaring van A geplaatst op 26 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Hey Gunter, ik stuur je even een dikke knuffel, dat vind ik dat je dat verdient! Ik ben zo blij met je readings en goede advies! Dankjewel dat je er altijd voor me bent! Liefs Nathalie en Terence ;)




Ervaring van Nathalie  met waarzegster Gunter   Ervaring van Nathalie  met waarzegster Gunter   Ervaring van Nathalie geplaatst op 12 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Lieve Gunter, ik ben je zo dankbaar voor jouw liefdevolle steun in dit zware proces! Ik hoop toch zo dat wat jij ziet : dat mijn lieve eikelvspoedig zijn liefde aan mij laat zien en wij steeds meer naar elkaar toe gaan groeien , zich openbaart.
Ik laat het je weten als het zover is!.Liefdevolle groet!




Ervaring van J met waarzegster Gunter   Ervaring van J met waarzegster Gunter   Ervaring van J geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Lieve Gunter, bedankt voor het fijne gesprek. Ik hou je op de hoogte, mín credits waren op. Liefs!




Ervaring van M met waarzegster Gunter   Ervaring van M met waarzegster Gunter   Ervaring van M geplaatst op 11 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Lieve Gunter ,
Hierbij mijn bericht die ik je beloofde te plaatsen als datgene wat jij voorspelde uit zou komen. We zijn een maand verder en alles is uitgekomen zoals jij mij had voorspeld. Je bent een Topper dank je wel voor je hulp en humor.
Liefs Esther




Ervaring van Esther met waarzegster Gunter   Ervaring van Esther met waarzegster Gunter   Ervaring van Esther geplaatst op 3 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Leuk om jou weer te mogen spreken .
You are the best wow
Dikke knuffel x




Ervaring van Desi met waarzegster Gunter   Ervaring van Desi met waarzegster Gunter   Ervaring van Desi geplaatst op 30 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Gunter, dankjewel voor de inzichten. Dank voor de steun als ik ergens mee zit. Mijn dank is groot. Liefs Chantalle




Ervaring van Chantalle met waarzegster Gunter   Ervaring van Chantalle met waarzegster Gunter   Ervaring van Chantalle geplaatst op 26 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Beste Gunter, heel mooi en precies zoals de situatie is wist u van alles te vertellen, heel erg bedankt en ik bel terug als het uitgekomen is. xx Lisa




Ervaring van Lisa met waarzegster Gunter   Ervaring van Lisa met waarzegster Gunter   Ervaring van Lisa geplaatst op 23 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Gunter jij bent de beste die er is, echt bizar. Grt Kevin




Ervaring van Kevin met waarzegster Gunter   Ervaring van Kevin met waarzegster Gunter   Ervaring van Kevin geplaatst op 14 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  Een bedankje Gunter voor je steun. en voor een echte doortastende aanpak voor mijn relatie. alles is nu in orde en ben rustig. ik laat nog van mij horen. xx Nathalie




Ervaring van Nathalie met waarzegster Gunter   Ervaring van Nathalie met waarzegster Gunter   Ervaring van Nathalie geplaatst op 12 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Gunter
  Ervaring met waarzegster Gunter
  De BESTE!!! Je had weer gelijk, je bent een ongelooflijke persoon om mee te praten, altijd lachen en plezier, love you, bedankt voor alles xxx




Ervaring van R met waarzegster Gunter   Ervaring van R met waarzegster Gunter   Ervaring van R geplaatst op 10 oktober 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gunter  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-eindhoven.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden