Home Ervaringen Eindhoven Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzegster-eindhoven.nl


  Online waarzeglijn met online waarzegsters uit Eindhoven
Paswoord vergeten?
     
  Bel met online waarzegsters uit Eindhoven. Online waarzeglijn met online waarzegsters uit Eindhoven  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzegsters Daghoroscoop  Stier door  waarzegsters Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzegsters Daghoroscoop  Kreeft door  waarzegsters Daghoroscoop  Leeuw door  waarzegsters Daghoroscoop  Maagd door  waarzegsters
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzegsters Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzegsters Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzegsters Daghoroscoop  Steenbok door  waarzegsters Daghoroscoop  Waterman door  waarzegsters Daghoroscoop  Vissen door  waarzegsters
 
Maak een GRATIS waarzegster-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegster Bertt
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzegsters in Eindhoven?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzegsters uit Eindhoven van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegster?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegster uit Eindhoven.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegster en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegster nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzegster-eindhoven.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzegsters uit Eindhoven had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzegsters hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegster en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Lieve Bertt, ik wil even zeggen dat ik je echt goed vind. Ik heb mensen
gesproken maar jij had gelijk. Je draaide er niet omheen geen onnodige
informatie gewoon zoals het is. Informatie waar je wat aan hebt. Wat je
zei klopte ik stond echt versteld. Hoe je mijn beschreef en die van
mijn vriend. echt goed. Ik ben super blij dat ik JOU heb gebeld.Je gaf
mij ook weer die rust waar ik naar verlangde, ik hoop je gauw nog eens
te spreken. want jou bel ik zeker nog eens. Heel erg bedankt en groetjes
van Ria xxx.




Ervaring van Ria met waarzegster Bertt   Ervaring van Ria met waarzegster Bertt   Ervaring van Ria geplaatst op 23 januari 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Hallo Bertt, dank je wel voor een prachtig en accuraat consult. Je hebt duidelijk gevoeld wat er speelt. Ik ben echt onder de indruk, je hebt mijn vermoedens bevestigd. Een aanrader. Dank je wel J.




Ervaring van J. met waarzegster Bertt   Ervaring van J. met waarzegster Bertt   Ervaring van J. geplaatst op 25 oktober 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Eerste contact en je hebt de situatie perfect getypeerd. Ben vooral blij dat je al een vriendschap+ ziet en ja geduld zal ik zeker nog moeten hebben, maar dat is niet nieuw voor mij. Dat hij er zelf nog niet uit is wat hij wil voor de toekomst, daar kan ik volledig in komen. Topconsult.




Ervaring van Chantal met waarzegster Bertt   Ervaring van Chantal met waarzegster Bertt   Ervaring van Chantal geplaatst op 8 september 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  1000 maal dank aan jou want u hebt me zonet af geholpen van een naar gevoel dat me zelfs belemmerde om nog op een geconcentreerde manier andere zaken te doen in het leven. U hebt een enorm doorzicht in de dingen des levens waardoor u op een zeer vlotte manier een persoon opnieuw in balans krijgt en dat in alle eerlijkheid. Dit is buitengewoon prachtig. veel dank daarvoor.




Ervaring van P. met waarzegster Bertt   Ervaring van P. met waarzegster Bertt   Ervaring van P. geplaatst op 9 juli 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Ook voel en ben ik veel rustiger nadat ik je gesproken heb. Fijn om met je te praten. Gr Rita.




Ervaring van Rita met waarzegster Bertt   Ervaring van Rita met waarzegster Bertt   Ervaring van Rita geplaatst op 22 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Vanavond sprak ik voor het eerst medium BERTT, nav de getuigenissen die ik over hem heb gelezen, moet ik heel eerlijk zeggen dat hij een aanwinst is op deze lijn. Hij had raakt vlakken wist mij exact te vertellen hoe mijn situatie in elkaar. Ik kreeg het gevoel alsof hij de hele periode v 2,5 jaar die bij mij was precies omschreef. Hij laat mij ook weten waar en wat ik op moet letten. Hij is een TOP MEDIUM ik krijg rust door hem zoveel goeds over hem te vertellen. Bedankt lieve bijzondere Bertt wij spreken elkaar weer lieve grt Joy.




Ervaring van Joy met waarzegster Bertt   Ervaring van Joy met waarzegster Bertt   Ervaring van Joy geplaatst op 11 juni 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Fijn consult. Bertt geeft inzicht en heeft mij geholpen om met de situatie in de liefde om te gaan. Hij maakte snel duidelijk tegen welke blokkade ik en de man in kwestie oploopt. En gaf mij daarbij inzicht in hoe te handelen. Rustige man die helder en duidelijk advies geeft.




Ervaring van Sandra met waarzegster Bertt   Ervaring van Sandra met waarzegster Bertt   Ervaring van Sandra geplaatst op 6 mei 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Beste Bertt, bedankt voor het luisteren naar mijn verhaal. Wat jij vertelde klopte allemaal, je zei ook om naar me zelf te luisteren en mijn hart te volgen. Wat het verleden betreft moet ik echt eens achter mij laten. Het klopte allemaal wat jij vertelde en het gaf mij weer rust. Nog bedankt Bertt je bent een kanjer.




Ervaring van Floor met waarzegster Bertt   Ervaring van Floor met waarzegster Bertt   Ervaring van Floor geplaatst op 20 maart 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Bertt ik heb met jou gesproken. voor het eerste keer.En sindsdien heb ik
rust gekregen in mij zelf, wat je mij vertelde en vooral door de nadruk
en zekerheid die je mij gaf.Geen enkele persoon gaf mij dit gevoel van
rust en zekerheid. Ik kreeg altijd verschillende verhalen te horen, ze
zeiden ook dat het goed komt en anderen zeiden van niet.En dat er een
andere man op mijn pad komt. Maar jij vertelde dat ik hem juist niet
moet opgeven en dat wij bij elkaar horen.En dat ik mijn eigen gevoel
moet volgen.Ik ben je echt dankbaar.Ik weet nu zeker dat het allemaal
goed komt tussen mij en de liefde van mijn leven.Nogmaals heel erg
bedankt.SUPER.




Ervaring van Sophie met waarzegster Bertt   Ervaring van Sophie met waarzegster Bertt   Ervaring van Sophie geplaatst op 20 februari 2019
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Wat een ontzettend lieve man is Bertt en wat heeft hij me fijn geholpen.

Dingen voor mij bevestigd, maar ook dingen verteld die mij verder helpen.

Prachtig hoe enthousiast hij was en ook eerlijk.

Over een bepaald gevoel zat hij gelijk goed. Mooi om bevestigd te krijgen.

Ik bel Bertt zeker terug en ben blij hem gesproken te hebben.

Liefs Diana.




Ervaring van Diana met waarzegster Bertt   Ervaring van Diana met waarzegster Bertt   Ervaring van Diana geplaatst op 25 juni 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Het is fijn om met Bertt te praten. Hij heeft de situatie snel helder en hij geeft op rustige manier inzicht in personen en toekomst(mogelijkheden). Dankjewel, Bertt. Ik laat je t.z.t. de uitkomst weten en/of jouw inschatting juist was.




Ervaring van L. met waarzegster Bertt   Ervaring van L. met waarzegster Bertt   Ervaring van L. geplaatst op 24 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Dank je Bertt, voor je eerlijke consult. Het is niet wat ik hoopte te horen, maar je bent heel eerlijk en zuiver en daar gaat het om. Ik weet waar ik sta en dat ik nog steeds veel geduld moet hebben. Maar er is hoop.
Ik kom zeker bij je terug.




Ervaring van Nicole met waarzegster Bertt   Ervaring van Nicole met waarzegster Bertt   Ervaring van Nicole geplaatst op 14 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Dag Bertt, had je een aantal weken geleden gesproken over een therapeute en ik realiseerde me later dat het precies verliep zoals je het had voorspeld, ze was geschrokken/verbaasd toen ik haar vroeg om wat te gaan drinken. Ze bleef erg professioneel en vervolgens had ik snel op een briefje mijn nr geschreven en het aan haar gegeven, mocht ze zich bedenken. Boodschap is hard binnengekomen bij d'r en ik kan mij heel goed in haar schoenen plaatsen. Ik laat haar nu even bijkomen van de shock. Dank je wel, je hebt het goed gezien. FF.




Ervaring van FF met waarzegster Bertt   Ervaring van FF met waarzegster Bertt   Ervaring van FF geplaatst op 5 mei 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Ik was heel verbaast toen ik jou belde over mijn ex.

Je vertelde mij dat hij geen relatie meer wilde maar alleen vriendschap ,ik was verbaast toen hij een aantal dagen later mij een berichtje stuurde om elkaar te spreken en als vrienden verder te gaan.

ook vertelde jij dat ik weer die ene man tegen zou komen, ik weet niet wat ik daar van moet denken en laat het op mij afkomen, zodra hij in beeld is zal ik je zeker weer spreken.

Je had nog veel meer dingen verteld en die klopte allemaal, ik moet het even laten bezinken maar bel je zo snel mogelijk weer terug.

je bent een topper Bertt en bedankt voor deze fijne consult.

Liefs merel.




Ervaring van Merel met waarzegster Bertt   Ervaring van Merel met waarzegster Bertt   Ervaring van Merel geplaatst op 26 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Wat voel ik me altijd fijn als ik jou heb gesproken. Je hebt voorspellingen gedaan en enige wat ik erbij kan zeggen is dat ze zijn uitgekomen. Je zegt iets niet waar je niet 100% zeker van bent. Je bent gewoon een topper een geweldige man, met een hart op de goeie plek. Ik kan alles tegen je zeggen, je luistert aandachtig naar mij. Echt je bent een geweldige man, ben super blij dat ik je ken via deze weg.

Je hoort nog van mij liefs Esmee.




Ervaring van Esmee met waarzegster Bertt   Ervaring van Esmee met waarzegster Bertt   Ervaring van Esmee geplaatst op 12 maart 2018
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Bedankt Bertt

Ik was het even kwijt, zeg maar gerust uit balans, wist niet echt wat er scheelde en had iemand nodig die mij begeleide.je liet mij weten waarom dat zo is.

Ik ben je zeer dankbaar het was een fijn en warm gesprek en jij heeft bevestigd wat ik al voelde.

Ik had het heel zwaar en wist echt niet wat er allemaal speelde met mij maar door ons gesprek ben ik veel wijzer geworden.

Bedankt dat je mij heeft geholpen en ook dat je voorspellingen klopte.

Je bent een heel zuiver en sterk Medium en door geeft wat klopte.

Ik laat je zeker weten hoe het verder gaat.

Liefs saskia.




Ervaring van Saskia met waarzegster Bertt   Ervaring van Saskia met waarzegster Bertt   Ervaring van Saskia geplaatst op 26 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Beste Bertt

Ik heb een fijn gevoel over gehouden na onze gesprek.

Het klopt wat jij vertelde en ik zou een berichtje sturen als het klopte.

Ik hou mij aan die belofte en jij bent Echt een topper.

Van harte bedankt en ik bel je zeker nog eens terug en beveel je ook bij andere aan.

Liefs Monica.




Ervaring van Monica met waarzegster Bertt   Ervaring van Monica met waarzegster Bertt   Ervaring van Monica geplaatst op 16 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Hallo Bertt
Ik heb je van de week voor het eerst gebeld.
Je kwam heel zacht en warm over en als een heel vriendelijk persoon, je nam echt de tijd voor me en je luisterde echt naar mij. Je zag dingen heel juist, mijn ex was ruim 4 maanden buiten beeld en jij voorspelde dat hij snel contact zou opnemen met mij. Dat hij heeft inderdaad gedaan en we hadden een heel goed gesprek.
Ook vertelde jij dat ik bang was om fouten te maken en me terug trok.Dit was inderdaad het geval en Ik ga zoals jij mij vertelde, dit rustig verwerken en ik bel je snel weer op om meer te weten.
Ik vond je heel goed en wil je even zo bedanken.
Groetjes Miranda.




Ervaring van Miranda met waarzegster Bertt   Ervaring van Miranda met waarzegster Bertt   Ervaring van Miranda geplaatst op 8 december 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Hoi Bertt, bedankt voor je consult. Het was precies wat ik zelf ook voelde, en hij weer terug is gekomen. Je bent zeker een aanrader. Ik hou je op de hoogte qua voorspellingen. Groetjes Tes.




Ervaring van Tessa met waarzegster Bertt   Ervaring van Tessa met waarzegster Bertt   Ervaring van Tessa geplaatst op 17 november 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Ik vind hem goed.




Ervaring van Henny met waarzegster Bertt   Ervaring van Henny met waarzegster Bertt   Ervaring van Henny geplaatst op 29 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Dank Bertt voor je zuiver consult. was een bevestiging. Staat niet veel over jou maar ik raad jou iedereen aan.




Ervaring van Juan met waarzegster Bertt   Ervaring van Juan met waarzegster Bertt   Ervaring van Juan geplaatst op 26 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  


Ervaringen van bezoekers met waarzegster Bertt
  Ervaring met waarzegster Bertt
  Goed hoor.




Ervaring van Miranda met waarzegster Bertt   Ervaring van Miranda met waarzegster Bertt   Ervaring van Miranda geplaatst op 9 oktober 2017
Plaats zelf een ervaring Bel met Bertt  



 

Ervaring over onze waarzegsters plaatsen

Home

Waarzegster-eindhoven.nl - ervaring schrijven over waarzegster
 
  Kies een waarzegster Kies een waarzegster:  
  Waardering overwaarzegster Waardering:          
  Naam voor Waarzegster-eindhoven.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzegster-eindhoven.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegster Uw ervaring:  
  Code waarzegster Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzegster-eindhoven.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegster worden